<

Терористи 1-го травня 32 рази порушили перемир’я, застосовуючи заборонену зброю – штаб АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 2.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

З 18-ї години до опівночі 1-го травня російсько-терористичні війська 32 рази порушили режим дотримання припинення вогню, у тому числі відбулося одне бойове зіткнення.

В ході збройних провокацій злочинці 7 разів застосовували міномети калібру 120-мм, двічі – артилерію калібру 122-мм, що є грубим порушеннями мінських домовленостей. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-центр АТО.

“Так, вогню із важкої артилерії зазнали позиції сил Антитерористичної операції в районі населених пунктів Авдіївка, Опитне, Піски, Трьохізбенка та Широкино. Крім того, противник провів 8 обстрілів із 82-мм мінометів”, – сказано у повідомленні.

Наголошується, що на Донеччині бандформування провели обстріл позицій українських військових неподалік Авдіївки із міномету калібру 120-мм, а також із артилерії калібру 122-мм і танку.

“З 22:14 до 22:40 неподалік селища Піски відбулося бойове зіткнення. Особовий склад нашого опорного пункту щільним вогнем зі стрілецької зброї відкинув нападників. На Луганщині найбільш інтенсивний вогонь в бік сил АТО незаконні збройні формування вели в районі Трьохізбенки із застосуванням 120-мм мінометів, автоматичних гранатометів і кулемета”, – повідомили у штабі АТО.

Також у зазначений період у небі Донецької області наші підрозділи зафіксували прольоти 8 безпілотників противника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер