<

Терміново потребує допомоги дівчина з Ковеля: прогресує злоякісна пухлина мозку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:23 | 14.06.2020 / Новини / , /
Перегляди
143
/ 1 коментар

Альона Денисюк із Ковеля просить допомоги небайдужих – у неї рік тому виявили пухлину головного мозку. Лікування, хіміотерапії дали певний результат, але два тижні тому в дівчини почались приступи – стався рецидив, пухлина дуже агресивна та швидко росте. Аби її зупинити, є надія на лише один препарат, проте, він дороговартісний – сім’ї необхідно орієнтовно 300 тисяч гривень.

Альона Денисюк з дитинства займалась танцями. Наразі вона просить про допомогу в своєму інстаграмі із підписом “Борюсь за життя. Принцеса хоче жити. Гліобластома – 4g”.

Дівчина розповідає, що задля зупинки росту пухлини необхідна ще одна хімія, одне дозування (500 мл) якої коштує 54 700 гривень. https://www.instagram.com/p/CBDwQDwJ4v9/?utm_source=ig_web_copy_link

За її словами, надія лише на один препарат, проте він дуже дорогий.

“Він повинен зупинити пухлину і дати надію на щасливе майбутнє!!! Препарат дуже дорогий, моя сім’я потребує Вашої допомоги. Сума збору – орієнтовно 300 тисяч гривень. Я готова боротись, але мені потрібна Ваша допомога. Хто може коштами, хто молитвою.. Я буду рада будь-якій допомозі. Я Щиро вірю в те, що добро повернеться Вам в рази більше”, – звертається вона до небайдужих.

Реквізити для допомоги: карта ПриватБанку (гривня): 5168 7574 1251 2453 Денисюк Альона Романівна.





один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок