<

Теракт в Стамбулі: серед жертв є українка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 29.06.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ще один українець отримав поранення під час вибухів в аеропорту Ататюрка в Стамбулі.

Серед загиблих під час вибухів в аеропорту Стамбула імені Ататюрка є громадянка України Лариса Цепакова 1960 року народження. Про це повідомив генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар в ефірі телеканалу 112 Україна вранці в середу, 29 червня.

“Є інформація ще про одного громадянина України, який, можливо, був поранений. Але ця інформація ще не підтверджена”, – додав Боднар.

В ефірі Еспрессо.TV Боднар уточнив, що загибла перелітала через міжнародний аеропорт разом з чоловіком “Вона (загибла, – ред.) з чоловіком перелітала через аеропорт Стамбула й осколок їй потрапив, здається, в ногу. Не змогли врятувати, втрата крові і вона померла”, – повідомив генконсул.

За його словами, пошуки українських громадян серед постраждалих тривають. Так, напередодні дипломати побували в усіх лікарнях, куди привозили постраждалих від теракту в аеропорту.

Боднар також уточнив, що робота аеропорту припинена до 17.00 29 червня. За його словами, під’їзні дороги до аеропорту перекриті. Заходи безпеки посилені.

Як повідомляв Корреспондент.net, увечері 28 червня в міжнародному терміналі стамбульського аеропорту імені Ататюрка пролунали три вибухи. За останніми офіційними даними, під час вибухів 36 людей загинули, 147 – отримали поранення. Водночас ЗМІ повідомляють про 50 жертв теракту в аеропорту Ататюрка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця