<

Теплий одяг, амуніцію та інші речі – доставили на схід волинські волонтери

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:03 | 9.11.2014 / Новини / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Волонтери із Самооборони Рожища, батальйону Самооборони “Буг” та євангельських християн-баптистів Волині відвідали військовослужбовців, які несуть службу в Луганській та Донецькій області, щоб доставити теплий одяг, амуніцію, іменні посилки та інші речі.

Як повідомляє кореспондент “Громадського.Волинь” Сергій Шараєвський, що також брав участь у поїздці як волонтер, вона тривала з 5 по 8 листопада.

Посилки передавали бійцям батальйону «Айдар», 80-ої аеромобільної бригади, 24-ої механізованої бригади, Першого батальйону територіальної оборони ЗСУ «Волинь», бійцям Національній гвардії із Луцька та іншим.

Найближчими до лінії “фронту” пунктами призначення стали міста Щастя та Дебальцеве.

У відозверненні військові подякували волонтерам за таку допомогу. Зокрема начальник інженерної служби батальйону “Айдар” Дмитро Базюкевич відзначив: “Ваша допомога дуже важлива. Якби не ви, то не знаю, чим би це все закінчилося, бо від держави ми не отримуємо фактично нічого”.

Командир Першого батальйону територіальної оборони “Волинь” Сергій Козак у місті Дебальцеве побажав мужності усім бійцям АТО та волонтерам, які щодня жертвують собою заради України.

За доставку теплого одягу особливо подякував старший інструктор, командир відділення взводу спеціального призначення одного із підрозділів Андрій Нетипчук.

Під час поїздки волонтери переконалися, що ситуація на Донбасі залишається напруженою, постійно ведуться обстріли позицій сил АТО з мінометів та систем залпового вогню «Град». А бійці щоденно чекають на початок ворожого наступу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок