<

Телеканал, що пов’язують з Медведчуком, обстріляли з гранатомета

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 13.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У ніч на 13 липня в Києві у будівлю, де знаходиться телеканал «112 Україна» невідомі вистрілили з гранатомета. Граната потрапила в стіну будівлі. Жертв немає.

Повідомлення про звук, схожий на вибух, на вулиці Дегтярівській надійшло до поліції від місцевих мешканців в ніч на 13 липня близько 4 ранку. На місці інциденту поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі. Під час відпрацювання було виявлено відстріляний тубус гранатомета, який направлять на проведення експертизи, – інформує УП.

“Зібрані матеріали будуть за підслідністю передані у Службу безпеки України для подальшого розслідування. Зусилля правоохоронців спрямовані за встановлення та затримання осіб, причетних до вчинення правопорушення, а також мотиви його скоєння”. 

У редакції телеканалу у свою чергу заявили, що напередодні “виступили з відкритим зверненням до СБУ, прокуратури та дипустанов з проханням захистити колектив від свавілля радикалів, які шляхом залякування та погроз намагаються вплинути на редакційну політику телеканалу”. 

Варто зазначити, що 13 липня на 18:00 представники націоналістичних організацій анонсували проведення акції під будівлею телеканалу.  

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч.1 ст.258 КК (Терористичний акт). 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер