<

Телеканал «Росія-1» взяв інтерв’ю у загиблої в Керчі дівчини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:11 | 23.10.2018 / Новини /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Російські журналісти спіймали на черговій брехні ведучу програми “60 хвилин” на телеканалі “Росія-1”, яка поспілкувалася в прямому ефірі з дівчиною, що значиться в списках загиблих після масового розстрілу в окупованій Керчі.

Про це йдеться в програмі “Fake News” на телеканалі “Дождь”, – пише “Українська правда“.

Повідомляється, що через трагедію в Керчі російські федеральні канали прибрали всі розважальні передачі і поставили екстрені випуски головних політичних шоу.

Зокрема, 17 жовтня, в прямому ефірі програми “60 хвилин” ведуча Ольга Скабеєва говорила з Аліною Керовою, нібито очевидицею того, що відбувається.

ефірі дівчина розповідала про черговість вибухів і паніку в коледжі.

Але виявилося, що Аліна Керова загинула під час трагедії у Керчі.

Журналісти “Дождя” поспілкувалися з її подругою Вікторією Жуковою, яка запевняє, що на записі програми голос не її одногрупниці, а інших дівчат з таким же прізвищем в коледжі, а тим більше на другому курсі, не було.

Повідомляється, що в коментарях до програми на телеканалі “Росія-1” багато людей написали про смерть Керової, але через кілька днів, ні автори передачі, ні керівництво каналу не зробили ніяких заяв і не вирізали момент із запису ефіру.

Автор програми “Fake News” зв’язалася з ведучою Ольгою Скабеєвою і попросила пояснити, як так вийшло, що дівчина, що загинула, давала інтерв’ю у прямому ефірі.

Після затяжного мовчання ведуча телеканалу “Росія-1” запропонувала дати телефон Керової, щоб журналісти “Дождя” могли самі з нею поспілкуватися.

На твердження, що дівчина загинула, Скабеєва попросила не робити емоційних і поспішних висновків, і продовжувала наполягати на дзвінку.

У підсумку вона порадила колегам написати запит у прес-службу і бути “більш спокійною” і “не переживати”.

Відзначається, що журналісти програми “Fake News” написали відповідний запит і пообіцяли озвучити відповідь телеканалу “Росія-1”.




один коментар
  1. То вже й за наші напишіть,як видали фото школяра який зараз вчиться за вбивцю в керчі…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок