<

Телефонні шахраї за добу виманили у трьох волинян 15 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:26 | 1.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

30-го червня у Волинській області шахраї через інтернет та телефон обманом виманили у трьох людей близько 15 тисяч гривень.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

До поліції звернувся 33-річний житель Ковельського району із заявою про те, що напередодні невідомий йому зловмисник під приводом продажу мопеда через сайт оголошень в інтернеті заволодів його грошима. Кошти чоловік перераховував на вказаний шахраями рахунок. Загальна сума збитків становить 5,5 тисяч гривень.

У Луцьку 43-річна жінка повідомила, що вранці їй на мобільний телефон подзвонив чоловік, назвавшись працівником служби безпеки банку та під приводом розблокування карткового рахунку, заволодів грошима заявниці в сумі 4 тисячі гривень.

Також потерпіла від шахрайства й 21-річна жителька Ківерцівського району. Вона повідомила поліцію, що вчора ввечері по проспекту Соборності в Луцьку невідома особа під приводом здійснення телефонного дзвінка, незаконно заволоділа її мобільним телефоном. Сума збитку 5 тисяч гривень.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ст.190 Кримінального кодексу України. Поліцейські здійснюють усі необхідні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочинів і притягнення їх до відповідальності.  

Поліція вкотре застерігає громадян про можливі види шахрайств і закликає бути обачними та берегти своє майно і  гроші від злочинних посягань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок