<

Теледебати кандидатів у мери Луцька завершилась скандалом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:39 | 14.11.2015 / Новини /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Теледебати кандидатів на посаду Луцького міського голови завершилась сваркою між ведучим Олегом Величко та Олександром Товстенюком.

На завершення прямого ефіру, який відбувся у п’ятницю 13-го листопада, один з кандидатів у мери заявив, що вважає теледебати повністю «постановочними», – пише Район.Луцьк.

«Я переконаний що ефір був постановочним, судячи з того, які запитання мені задавали», – сказав Олександр Товстенюк.

Натомість ведучий та водночас президент телеканалу «Аверс» заявив, що навпаки намагався менше задавати запитань та давати можливість це робити кандидатам, аби вони більше спілкувалися між собою.

«Мене навіть про це просили в інтернеті. Я максимально старався не задавати вам запитань…», – Олег Величко почав відповідати на звинувачення Олександра Товстенюка, однак останній його перебив:

«Олег Володимирович, ви спустилися вже нижче немає куди: до sashaleaks.com, до сайту якогось незрозумілого…», – вставив свою репліку кандидат.

Відтак розмова переросла у словесну перепалку та з екрану лунали одні взаємозвинувачення.

«Ви трошки якось будьте старшим, чуть-чуть дорослішим та розумнішим. Розумієте? Все-таки поважайте хоча б мій вік…», – почав парирувати, але не встиг закінчити Олег Величко.

«А в чому неповага до вас?», – дивувався Олександр Товстенюк.

«Ви – кандидат у мери. Перестаньте бути пацаном!», – не стримав насамкінець емоцій ведучий Олег Величко та завершив ефір коротким вибаченням перед глядачами.

Варто зауважити, що інший кандидат на посаду мера Микола Романюк у цей час мовчки спостерігав за словесним батлом.

https://youtu.be/VsfeSVeV9QM




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок