<

Табір «Барвінок» у Павлівській громаді цього сезону можуть не відкрити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 3.04.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Волинській області відкриття двох позашкільних таборів – під загрозою.

Про це під час оперативної наради 3 квітня повідомила начальник управління освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації Людмила Плахотна, – пише ВолиньPost.

За словами посадовиці, оздоровлення дітей стартувало ще в лютому. Відтак, ще понад півтисячі дітей планують оздоровити за путівками.

Окрім того, на субвенцію для закупівлі путівок із обласного бюджету виділять 2,5 млн грн, що на 200 тис грн більше, ніж минулоріч. Співфінансування проводитимуть разом із бюджетами громад. Наразі триває робота щодо розподілу цих коштів, затвердити його мають завтра на сесії.

Водночас Плахотна зауважила, що деякі громади передбачили критично мало коштів на оздоровлення, наприклад, для дітей учасників АТО. Окрім того, є загроза того, що 2 стаціонарні літні табори не відкриються. Йдеться про «Барвінок» у Павлівській громаді та «Оберіг» у Колодяжному.

Однак опісля по селектору із Ковельського району запевнили, що ситуацію із табором врегульовано і влітку він зможе розпочати роботу.

Плазотна також повідомила. що в одному моменті не вдалося налагодити співпрацю з ОТГ. Тільки 6 із 40 громад передбачили кошти на табори.
В загальному оздоворленням та відпочинком охоплять майже 30 тисяч дітей. У першій декаді травня перевіярть позашкільні заклади відпочинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок