<

Ситуацію у секторі цивільної безпеки на Волині допоможуть налагодити європейці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:22 | 19.08.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Ситуацію у секторі цивільної безпеки у регіонах України вивчатимуть співробітники Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС).

Як повідомляє кореспондент Depo, сьогодні до Харкова прибув голова КМЄС Калман Міжей, який вже зустрівся з головою Харківської ОДА Ігорем Райніним.

До складу делегації також увійшли стратегічні радники, спеціалісти з регіональних питань та фахівці з кризового управління.

«Україна – дуже велика держава, де є різні люди, різні проблеми. Звичайно, ми маємо узнати державу, щоб краще адаптувати допомогу для неї», – пояснив Міжей сьогодні під час брифінгу.

Роботу місії буде посилено, крім Харківської області, на Волині, у Дніпропетровській та Одеській областях.

Зазначимо, КМЄС – неозброєна громадська місія без виконавчих повноважень з початковим мандатом на 2 роки та бюджетом 13,1 млн евро на перший рік. Угода про статус місії вступила в силу березня 2015 року.

КМЄС консультує та надає підтримку державним органам України в секторі цивільної безпеки. Йдеться про реформування правоохоронних органів міліції, Нацгвардії, СБУ, прикордонної служби) та органів верховенства права (системи судових органів та прокуратури).

За результатами роботи місії буде надано відповідні стратегічні рекомендації.




один коментар

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

23 Квітня, Вівторок