<

Ситуація в зоні АТО. Найгарячішими залишаються Луганський, Донецький та Дебальцевський напрямки.

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 7.12.2014 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За минулу добу рашисти вдалися до нових злочинів на території України. Зокрема, їхні банди, використовуючи стрілецьку зброю, «Гради», міномети та артилерію 87 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО та мирних мешканцях.

Бандити скерували вогонь своїх батарей по населених пунктах Луганщини: Макарове, Муратово, Щастя, Фрунзе, Донецький, Кримське, Сокольники, Нижне, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Петровка – повідомляє Прес-центр АТО

Терористи підло мстяться жителям Донбасу за відсутність підтримки. Ворожі снаряди та ракети потрапляли в околиці населених пунктів Максимівка, Трудівське, Новомихайлівка, Петровське, Авдіївка, Богданівка, Пески, Красногоровка, Опитне , Орловка, Марїнка.

Епіцентром військового напруження за минулу добу став Дебальцевський плацдарм. Бандити безрезультатно намагались розхитати бойові порядки наших військ в районах населених пунктів: Нікішино, Рідкодуб , Ольховатка, Вуглегірськ, Малоорловка, Калинівка, Чернухіно, Міус, Шуми, шахта ПОЛТАВСЬКА, шахта Булавіна.

В результаті хаотичного відкриття вогню зі сторони терористів є жертви серед мирного населення.

Риторика справжнього господаря бандитів з «колорадськими» стрічками, про ніби то повагу до цілісності України, спонукає українців лише більше об’єднуватись проти дій агресорів «руського міра». І адекватно відповідати на кожен прояв терористичної активності.
В населеному пункті Старобєшево, терористи влаштували справжній навчальний центр з підготовки рекрутів свого чорного діла. Бандити готують танкові екіпажі та операторів навідників «Смерчів» та «Градів». Терористи силоміць змушують мешканців Донбасу вступади до своїх лав, навчатися вбивати братів-українців. Відтепер місто повністю закрите. Місцеві мешканці обмежені бандитами у вїзді та виїзді з міста.

Артилеристи сил АТО за добу 72 рази надіслали бандитам вичерпну та підкріплену вагомими аргументами відповідь на їхні підлі закиди. В результаті яких, частина бойовиків та російських найманців навічно полишила дискусію про доцільність існування «новоросії».

Зокрема, на Маріупольському напрямку знищено мінометний розрахунок разом із технікою, вантажівка з боєприпасами та екіпажем. Також, силами контр диверсійних підрозділів сила АТО, відправлено до пекла ДРГ терористів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа