<

Ситуація на Донбасі різко загострилася

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:31 | 11.07.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Військові повідомили про різке зростання обстрілів на всіх напрямках.

Військові заявили про різке зростання обстрілів на Донбасі. За минулу добу зафіксовано 94 обстріли (днем раніше 51 – ред.), у тому числі із застосуванням забороненої Мінськими домовленостями артилерії, повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Найбільше, 48 обстрілів, зафіксовано на донецькому напрямку. Із забороненої Мінською угодою 152 мм артилерії противник бив по наших укріпленнях у Новгородському, а з 122 мм самохідних установок – в Миколаївці Другій”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, також на донецькому напрямку з 120 мм мінометів обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Майорська, Пісків, Авдіївки, Новгородського і Троїцького.

Крім того, в Донецькій області сепаратисти вели вогонь з гранатометів, бронетехніки, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомляється, на маріупольському напрямку сепаратисти 29 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, з 120 мм мінометів незаконні збройні формування обстріляли опорні пункти сил АТО в Талаківці, Водяному, Новогригорівці і Мар’їнці. Міномети калібру 82 мм застосували поблизу Широкиного, Красногорівки, Гнутового і Мар’їнки.

На луганському напрямку зафіксовано 17 обстрілів. Згідно з повідомленням прес-центру штабу АТО, 16 снарядів із забороненої 122 мм артилерії сепаратисти випустили по позиціях сил АТО в Новоолександрівці, а також 14 снарядів зазначеного калібру – по позиціях сил АТО в Новозванівці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа