<

Синоптики розповіли, якою буде погода на католицьке Різдво

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 22.12.2022 / Новини / /
Перегляди
231
/ 1 коментар

Погода на вихідні у Волинській області буде теплою та з дощем. Такі погодні умови, як прогнозують, протримаються до кінця року.

Про це розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології СвітланаГончаренко, пишуть Волинські Новини.

“23-го грудня буде хмарно з проясненнями. Уночі без істотних опадів, удень невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура в області вночі сягатиме від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 1-6° тепла. У Луцьку температура вночі становитиме від нуля до 2° тепла, вдень – 3-5° тепла”, – прокоментувала вона.

24-го грудня буде хмарно. Вночі невеликий дощ. Удень місцями невеликий дощ. Уночі та зранку місцями туман і ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме північного напрямку (3-8 метрів за секунду). Температура вночі сягатиме від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 0-5° тепла.

На 25-те грудня прогнозують хмарну погоду з проясненнями та невеликий дощ. Уночі та зранку місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме західного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі буде становити від 1° морозу до 4° тепла, вдень – 1-6° тепла.

У зв’язку з ожеледицею в області утримується перший (жовтий) рівень небезпечності.




один коментар
  1. На Різдво ,яке св’яткує весь цивілізований світ ,крім бувшого сорвка ,а не католицьке .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер