<

Синоптики попереджають про морози та хуртовини в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 14.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Україні 17-19 березня очікуються складні погодні умови.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Укргідрометцентру.

За даними Укргідрометцентру нічна температура знизиться до 10-16 градусів морозу, у південних областях – до 4-10 градусів морозу. Майже у всіх регіонах очікується сильний сніг та хуртовини.

У суботу 17 березня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській областях сильний сніг, хуртовини (приріст снігового покриву 15-20 см). У Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській областях сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 5-10 см). Також очікуються пориви вітру 15-22 м/с, на півночі на дорогах ожеледиця.

У неділю 18 березня у Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Одеській областях сильні снігопади, хуртовини (приріст снігового покриву 20-25 см). У Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Харківській областях сильний дощ з переходом в сильний сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 5-10 см). У в Запорізькій, Донецькій, Луганській областях сильний дощ; в Україні пориви вітру 15-22 м/с, на дорогах, крім південного сходу, ожеледиця.

У понеділок 19 березня у Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, вночі і в Кіровоградській, Одеській, Миколаївській та Херсонській областях сильний сніг, хуртовини (приріст снігового покриву 15-20 см). У Запорізькій, Донецькій, Луганській областях сильні опади у вигляді дощу і мокрого снігу, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь (приріст снігового покриву 10-15 см). У південно-східній половині країни пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах України ожеледиця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця