<

Син Януковича загинув – Шуфрич

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:06 | 22.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Нардеп висловив свої співчуття родині загиблого.

Народний депутат від Опозиційного блоку Нестор Шуфрич підтвердив загибель Віктора Януковича-молодшого. Про це повідомляється на сторінці прес-служби Нестора Шуфрича у Facebook.

“Трагічно загинув Віктор Вікторович Янукович. Загинув так, як і жив, – за кермом автомобіля. Не можна не оцінити значний внесок Віктора Януковича-молодшого в розвиток автомобільного спорту України. Він був справжнім рульовим Національної федерації. У політиці нашої країни він багато бачив, розумів, не погоджувався. Світла йому пам’ять. Висловлюю глибокі співчуття дружині Ользі, синові, батькам, рідним і близьким. Це непоправна втрата для багатьох. Будемо пам’ятати”, – цитує прес-служба Шуфрича.




коментарів: 4
  1. Не радійте чужому горю, а краще запамятайте:”ніхто не знає,що з ним буде зараз і все погане є бого наказуемий гріх” . Що людина заслужила те і буде мати. Недай бог і клятому ворогу поховати свою дитину,але за помилки батьків розплачуються діти. Хай земля йому буде пухом і вічний спокій… Співчуваю як мама.

  2. Не та радість-будемо радіти,коли катюга з Кремля скінчить свій шлях,а цей був просто не наш…,але міг-би і виправити багато.Адже зовсім ще молодий був…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок