<

Сили АТО приготувалися до танкової атаки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 12.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Україна готова до можливого наступу сепаратистів.

Українські сили в зоні АТО готові стримати противника в разі активних наступальних дій, у тому числі з використанням великої кількості танків і бронетехніки, зазначає спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, передає Інтерфакс-Україна, – пише Корреспондент.

“Точна кількість танків противника, яка зараз присутня на Донбасі, поки що невідома, але це велика кількість, і вона представляє реальну загрозу. Але у нас є озброєння і люди, які навчені знищувати броньовані цілі ворога”, – сказав Лисенко.

Він вказав, що на території Луганської області та самого Луганська створено три тилових бази забезпечення, де зберігається і бронетехніка супротивника. У Донецьку також зосереджено дуже багато військової техніки, її ховають у житлових кварталах, на промислових базах, в ангарах та інших місцях.

“Тому дуже складно підрахувати кожну одиницю. Але ми приблизну кількість розуміємо і, враховуючи ту розвідувальну інформацію, яку ми отримуємо щодоби, у нас достатньо сил і засобів, щоб стримати ворога в разі його активних наступальних дій”, – наголосив він.

Спікер також зазначив, що закінчення святкових днів ознаменувалося “по-бойовому напруженою” ситуацією в зоні АТО.

Крім того, Лисенко повідомив, що за минулу добу сили АТО втратили трьох військовослужбовців, один отримав поранення. Він зазначив, що цих втрат сили АТО зазнали в районі Донецька і Щастя.

1622416




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер