<

Святкування Дня Незалежності у Нововолинську пройшло відносно спокійно, кажуть в міліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 26.08.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

За останні вихідні в Нововолинську працівники правоохоронних органів відреагували на 32 заяви від місцевих жителів, які зокрема стосувалися фактів побутових скандалів, насилля в сім’ї та втрати речей. Натомість святкування Дня Незалежності пройшло без серйозних інцидентів.

Нововолинці та гості міста відсвяткували День Незалежності без порушень громадського порядку. “Порівняно з минулим роком, в місті було набагато спокійніше,” – коментує ситуацію заступник начальника міськвідділу міліції Вячеслав Мартинюк,– “Зменшилась кількість людей у нетверезому стані”.

Міліція, каже Вячеслав Олександрович, зі свого боку зробила усе можливе, щоб кожен учасник святкового дійства почувався у безпеці. Найперше, працівники міського відділу намагалися максимально забазпечити охорону громадського порядку. Більша частина особового складу була задіяна у патрулюванні міста. При виявленні порушень таких як розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, обходилось простим спілкуванням правоохоронців з порушниками. Зі слів Вячеслава Мартинюка, надзвичайних ситуацій як таких не було.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер