<

Священик Московського патріархату із парафіянами напав на журналістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 22.02.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Настоятель незаконно збудованого храму Московського Патріархату у місті Броди на Львівщині разом зі своїми парафіянами напав на знімальну групу програми «Правда. Розслідування».

Про це «Вголосу» повідомила авторка проекту Катерина Широкопояс.

«Наша знімальна група мала чіткі і конкретні запитання до настоятеля Храму Московського Патріархату у м. Броди, а саме: чому попри висновки Держархбудінспекції у Львівській області щодо незаконності будівництва цієї культової споруди, будівництво триває, натомість за декілька метрів від будівлі церкви священик збудував власний маєток. На що, як видно на відео, прихожани церкви агресивно, з криками та лайкою кидались на камеру, журналіста, оператора, всіляко перешкоджали нашій роботі, штовхали мене зі сходів, а потім і взагалі кидали на браму церкви. Пізніше вони закрились на території церкви, а батюшка банально втік, кричучи, що це його приватна територія, а гроші йому висилає мама, яка на заробітках в Італії», – зазначила журналістка.

Нагадаємо, проект «Правда. Розслідування» виходить на телеканалі НТА з березня 2017 року. Подивитись програми можна на сайті телеканалу.

https://www.facebook.com/100001989640737/videos/1566103853465921/




один коментар
  1. Московська ФСБешна секта відчуває себе в Украіні краще ніж в кацапіі ,де хоче там будує ,розпалює ворожнечу ,благословляє терористів на вбивства ,а наша влада соплі жує .Для такого є суд і судовиконавці ,які повинні не розводити полеміку з п’яними московськими попами ,а зносити незаконно збудовані будівлі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер