<

Світло-музичний фонтан відкрили у центрі Луцька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:21 | 21.10.2020 / Новини / /
Перегляди
33
/ Коментарі відсутні

Із музикою та різнокольоровими струменями – в самому серці Луцька ввечері 20-го жовтня відкрили довгоочікуваний водограй.

Площа фонтану сягає близько 10х10 метрів. Це так званий фонтан сухого типу – різнокольорові струмені води б’ють буквально з-під землі, а у вимкненому стані водограй перетворюється на площу, якою можна ходити. Окрім того, наявний музичний супровід, – повідомляють Волинські Новини.

Навколо фонтану також облаштували амфітеатр із багаторівневими лавками для глядачів.

Цього вечора вони були заповнені лучанами, які зібралися в центрі, аби помилуватися новою атракцією рідного міста. Усі охоче робили пам’ятні знімки біля водограю та записували відео на свої телефони.

Як розповів у коментарі депутат міськради, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, із 2004 року на Театральному майдані знаходилася пуста бетонна конструкція від недоробленого фонтану.

«Ми ще минулого року вирішили покласти цьому край і облаштувати тут дійсно гарний фонтан, але трішки не встигли. Тому цього року взялися за реалізацію проєкту. Хотіли завершити його до Дня незалежності або до Дня міста, але різноманітні бюрократичні процедури не дозволили нам цього. Однак ми встигли це зробити зараз. Поки хороша погода фонтан буде працювати та радувати лучан», – сказав Ігор Поліщук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер