<

Світла пам’ять волинським героям, що мужньо стояли за Батьківщину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 16.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Оперативна нарада у голови облдержадміністрації розпочалася на печальній ноті: присутні згадали волинян, котрі стали на захист рідної землі й перебували у зоні проведення АТО. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Мирослава Столярчука, Дениса Чабанчука, Юрія Данилюка та Миколу Жиганюка.

Мирослав Столярчук – мешканець с. Підгайці Луцького р-ну. Це його, а загинув чоловік 29 серпня минулого року, поховали на Вінниччині під іншим прізвищем. І хоча за результатами аналізу ДНК тіло опізнали ще в грудні 2014-го, але перепоховати вояка вдалося лише кілька днів тому. Віддали землі Мирослава Столярчука, котрий, до речі, пішов на війну добровольцем, у рідному с. Підгайці. Воював він у роті патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь», – пише відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

У Луцьку 15 березня 2015-го поховали кадрового офіцера Дениса Чабанчука. Молодий чоловік 1992 року народження був командиром роти в/ч А 1556 (128-ма окрема гірсько-піхотна бригада).

Смерть Миколи Жиганюка особливо шокувала громадськість, адже він, повернувшись на Волинь із зони АТО у відпустку, загинув у наслідок ДТП. Чоловіка збив автомобіль BMW у ніч на 14 березня цього року. Будучи військовослужбовцем контрактної служби, за три дні він мав повернутися на Схід.

Ще одного героя-волинянина – Юрія Данилюка не стало 11 березня 2015-го. Мешкав він на Горохівщині у с. Старики.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер