<

Свідків смертельної ДТП шукають у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:00 | 26.09.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Чоловік жінки, яку насмерть збив автомобіль, шукає водіїв автомобілів, які в той час проїжджали повз, а також випадкових свідків події.

Смертельна ДТП трапилась 21 серпня 2016 року. Тоді, зі слів очевидців, жінка перебігала дорогу в невстановленому місці через дорогу від будинку №12. Вона не розрахувала траєкторію руху та не встигла проскочити перед автомобілем і потрапила під колеса, – повідомляє ІА Волинські новини.

Жінка отримала пошкодження голови. Коли на місце події прибули медики, вони зафіксували її шию, переклали на ноші та помчали до лікарні. Проте, врятувати її не вдалося.

Її чоловік пан Олег досі шукає справедливості, адже слідство так і не завершилось.

«Можливо, знайдуться очевидці, або в кого є відео аварії. Або відгукнуться водії авто, які в той час рухались повз. Зокрема, Volkswagen Transporter T4, Mercedes синього кольору та Volvo», – каже чоловік.

З його слів, слідство затягується, а під час слідчого експерименту виявилось, що водій міг би помітити жінку та вчасно зреагувати на її появу на дорозі.

«Водій не визнає своєї вини. Каже, що не бачив її до останнього моменту. Хоча під час слідчого експерименту виявилось, що ще за 7,5 метра він міг би помітити її і уникнути зіткнення. А в нього навіть гальмівного шляху немає. Тому я хочу добитись правди, дізнатись, чи міг він уникнути зіткнення, чи ні», – каже чоловік загиблої.

Зв’язатись з чоловіком можна за номером телефону 0991228786.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер