<

Светр плюс спідниця: 7 стильних образів на весну, які легко повторити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:20 | 7.03.2021 / Новини / /
Перегляди
220
/ Коментарі відсутні

Навесні в гардеробі кожної модниці, крім спідниці-олівця, повинна бути ще хоча б одна спідниця, з якою можна скласти чимало цікавих образів.

theLime підібрав для вас кілька ідей, як носити светр зі спідницею і бути в тренді.

На весну можна підібрати одну або кілька спідниць довжини міді. Це може бути як спідниця з шовку, так і модель прямого крою зі шкіри, еко-шкіри або замші.

Шовкову спідницю можна носити зі светром у велику в’язку і елегантними човниками, а плісировану – з кросівками. Светр можна одягти як з напуском, так і заправити спереду в спідницю.

Зі спідницею і светром можна також скласти стильний total look, наприклад, в карамельно-бежевій гамі. Доповнити образ можна капелюхом і маленькою сумочкою.

Також навесні можна скласти ошатний лук з багатоярусною яскравою спідницею. Заправте білий лонгслів у спідницю, лінію талії підкресліть тонким ремінцем, а взуття і сумку підберіть в тон до одного з шарів спідниці.

Весна – це саме та пора року, коли слід дістати з шафи або купити нову міні-спідницю. Наприклад, шкіряну спідницю з розрізом можна носити з високими ботфортами і офісною блузою. Доповнити лук краще подовженим піджаком або стильним пальто.

Коротка спідниця у клітинку вже давно перестала бути атрибутом школярок. Тому якщо ви любите виділятися з натовпу, надягайте таку спідницю з темно-зеленим светром і червоним беретом. Взуття можна підібрати як на підборах, так і на грубій тракторній підошві.

Джинсові спідниці – також відмінний варіант на весну. Обирайте темно-синю спідницю з деніму, під яку можна одягнути светр оверсайз з абстрактним візерунком. Або ж міні-спідницю небесно-блакитного відтінку, під яку підійде светр коричневого відтінку з великим візерунком в косичку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок