<

Супрун пояснила, чим відрізняється грип від застуди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:59 | 10.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
При застуді температура може підніматися і зазвичай залишається на рівні 37-37,5 градусів. Для грипу характерна висока температура.

В.о. глави міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун пояснила, як розпізнати симптоми застуди і грипу. За її словами, звичайна застуда починається поступово, пише Корреспондент.

“Ви можете відчувати слабкість або невисоку температуру протягом декількох днів. Симптоми грипу розвиваються різко, майже миттєво, з високою температурою, болем в очах, ломотою у м’язах або ознобом. Зазвичай ви чітко можете визначити, коли почалася хвороба”, – написала вона на своїй сторінці в Фейсбуці.

Крім того, при застуді температура може підніматися і зазвичай залишається на рівні 37-37,5 градусів. Для грипу характерна висока температура – від 38 градусів і вище. 

Під час застуди найчастіше виникає відчуття слабкості і “розбитості”. “Ломота, озноб, головний і м’язовий біль супроводжують грип з самого початку хвороби”, – зазначила в.о. міністра. 

Також майже завжди нежить супроводжує застуду, з цього може починатися хвороба. “Не характерний для грипу симптом, хоча може виникнути на 2-3 день хвороби”, – додала Супрун. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер