<

Суперечка двох чоловіків у Турійському районі закінчилася пострілами, синцями і домашнім арештом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:42 | 4.11.2020 / Новини / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Турійському районі трапилася жорстока суперечка між двома чоловіками, яка закінчилася пострілами, синцями і домашнім арештом для нападника, який чекає на вирок суду.

Про це йдеться в ухвалі Турійського районного суду Волинської області, – передає ВолиньPost.

Все почалося з того, що о пів на 11-ту вечора, 19-го жовтня, в обвинуваченого та потерпілого виник конфлікт біля входу у будинок другого. Намагаючись уникнути принижень і цькувань зі сторони неадекватного опонента, чоловік вирішив припинити конфлікт, зачинившись у своєму помешканні, однак заховатися не вийшло.

П’яний обвинувачений витягнув «пневмат», який, як йдеться в ухвалі суду, носив при собі для залякування, та почав ним погрожувати і штовхати двері, що відчайдушно намагався втримати наляканий чоловік.

Зрештою пролунали перші постріли, на щастя, обійшлося лише легкою забійною раною тулуба, однак, поранивши опонента, зловмисник таки потрапив у будинок.

Вже там, проявляючи винятковий цинізм та зверхність, приставив пістолет до голови потерпілого і, погрожуючи розправою, змусив його стати на коліна, закласти руки за голову та нагнутися вперед. Після цього з усієї сили вдарив ногою в обличчя і пішов, лишивши потерпілого живим.

Згідно із даними суду, підозрюваний є фізично здоровим і працездатним молодим чоловіком, але офіційного місця роботи і доходів не має, неодружений, проживає разом із батьками, раніше не судимий, однак за такий дебош йому загрожує реальний термін.

Наразі чоловік перебуває під домашнім арештом і чекає на вирок суду.

Йому інкримінують вчинення правопорушень, передбачених частиною першою статті 129, частиною другою статті 162, частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця