<

Сукню скандальної помічниці заступника міністра продали на аукціоні за тисячу доларів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 31.12.2021 / Новини / /
Перегляди
676
/ коментарів 12

Телеведучий проросійського каналу «Наш» Артем Никифоров продав скандальну сукню Христини Тишкун, яка була помічницею вже колишнього заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука, який нещодавно пішов із посади за власним бажанням.

Про аукціон ведучий повідомив у фейсбуці у день торгів 29-го грудня.

«Лот – сукня Христини Тишкун, яка зазнала хейту та обструкції за свою “надто відверту” сукню. Христина передала нам на моє прохання цю сукню, щоб ми провели благодійний аукціон», – повідомив Никифоров.

Ставки робили у коментарях під його постом. Потрібно було вказати суму і на що людина готова направити гроші.

Найбільшу суму вказав адвокат Євген Лосовський — $1 тисяча (27 224 гривні) і погодився направити кошти Херсонській клінічній лікарні імені Євгена Карабелеша. Від себе Никифоров додав ще 10 тисяч гривень.

Нагадаємо: Заступника міністра освіти звільнили після скандалу із помічницею.




коментарів: 12
  1. А що вже в законодавстві, нормативних документах України визначено і прописано: які канали проросійські, чи проамериканські, чи проєвропейські, чи прокитайсько-африканські ??? Якщо це так, то хотілось би перечитати і вивчити такі нововведення в юридичній термінології.

  2. про-маскальське – не завжди – проти народу украини, про-украинське – не завжди для народу украини… наприклад, не заключили довгостроковий договир з газпромом – це антинародний акт, закон про спрощену продажу земли – це начебто про-украинський, але без сумниву, антинародний, проти народу украини. Так шо розглядати треба не так спрощенно, як нацики роблять – все шо про-маскальське – те антинародне. Взяли моду називати про-украинським те, шо насправди про-владнои верхивки, навидь якшо воно антинародне… сори, линиво було розкладку клави переключати

    • Чоловіче / жіночко звідки ти так крапаєш? Ти скільки написав , навіть ціле речення присвятив поясненню чому не використовуєш літери І та Ї , речення не влом було писати про те що в лом розкладку поміняти. Ти –
      абсурд.

      • Ні разу не бачив тебе в темі, де написали про щось позитивне, ні разу. Ти як муха на “повидло” – лізеш в теми де можна лайна на вертилятор накинути, як зараз погано, а якихось 7 років тому, а то 31 рік тому – рай. Проста тупа шиза моцкальська. Ти наавть не стараєшся це якось “завернути “в гарну обгортку, як це інколи потап робить.

        • Вагон, коли ти їдеш не в тому напрямку, не мае значення, які краевиди за вікном – ти не приїдеш куди треба

          • Мойсей на Бузі. Тільки з ним Бог розмовляв. А з Вами К.Маркс і В. Ульянов.
            А Газпром у цьому році точно від ЄС отримає якийсь “подарунок” за свої грудневі дії. І ніхто в Європі не буде слухати пояснення для ідіотів – що це в першу норвежці стали вигодоотримувачами такої ситуації з цінами на газ.

          • Напрямок то ми вибрали єдиний правильний, але їдемо по ньому повільно і не прямо, а зіг-загами, бо по-перше дуже багато перешкод нам створюють північно-східні сусідоньки, полюс наші керманичі часто керують як чайники, та й ми, народ, деколи поводимося як стадо баранів, і ще нитіків таких як ти занадто багато, тому рухаємося не так швидко як би хотілося.

          • Вагон, шо ти за Газпром так переживаеш ? і шо він може отримати від ЕС ? Смішно..

  3. Олег, все ти вірно пишеш, тільки якщо північно-східні сусіди нам створюють такі перешкоди, то вирішується все просто: перерубати і заварити газовий трубопровід з Росії, повна відмова від нафти,бензину, дизельного палива, ядерного палива для наших АЕС. Хто заважає зробити такі патріотичні кроки?

    • Від цього всього нам звичайно ж потрібно відмовлятися повністю, але поступово, знайшовши перед цим альтернативу, бо х…йло будь-яку залежність від нього використовує як засіб для тиску і примусу виконувати якісь його забаганки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок