<

Сукня міні та спортивне взуття: 7 стильних поєднань на літній вечір

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:12 | 23.07.2021 / Новини / , /
Перегляди
4813
/ коментарі 2

Літо – час для сміливих експериментів. І якщо модниці до цих пір були у захваті від класичних поєднань в одязі, то зараз саме час урізноманітнити свій гардероб, наприклад, стильним комбінезоном або сукнею міні та спортивним взуттям.

theLime зробив добірку з наймоднішими варіантами.

Для прогулянки з подругами або романтичного побачення підберіть плаття міні коралового кольору з воланом. Одягайте його з кедами або кросівками, а доповнити лук можна солом’яним капелюхом і маленькою сумочкою-клатчем.

Ще один варіант – трикотажна сукня-майка, яке відмінно поєднується зі спортивним взуттям на масивній підошві. Доповнять лук невеликий рюкзак і сонцезахисні окуляри.

Для розслабленого луку пригляньте сукню міні з контрастним мереживом, яку можна носити, кокетливо приспустивши плечі. Доповнять образ непомітні прикраси і білі кросівки.

Ще один стильний варіант – сукня-сорочка і кросівки. У такому вигляді сміливо можна відправитися навіть в офіс – але тільки в тому випадку, якщо у вас немає строгого дрес-коду.

А для святкового виходу в світ підійде мініплаття в горошок з об’ємними рукавами і оригінальним вирізом на спині. Носити його можна з білими кросівками, а доповнити лук маленькою сумочкою через плече.

Ще один варіант для спекотного літнього дня – сукня на бретельках із запахом та білі кеди. Доповніть образ білою сумкою-клатчем, а також лляною сорочкою.

Також можна створити модний чорно-білий лук. Для цього придбайте чорне плаття міні в горошок і з відкритою спиною, а до нього – білі кросівки на масивній підошві. Доповніть образ сумкою-шопером і біжутерією.

Модні луки, які можна повторити, щоб виглядати гарно і стильно:




коментарів: 2
  1. З сукнями міні не перегинайте палку і краще носіть з собою а сумочці грузинський виріб з обличчям пyтлєра. На всяк випадок…

    • справжня українська патріотка швидше за все на таке у своїй сумочці не згодиться , хіба що на упаковці буде зображений Ющенка, Януковіч, Парашенко чи просто зєля!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер