<

Сукня у горошок від Zara cтала вірусною у Британії та завела акаунт в Інстаграм

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:37 | 16.07.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Максі-сукня у горошок від бренду Zara набула вірусної популярності у Британії, причому без помітної допомоги з боку королівської сім’ї, впливових соціальних медіа чи знаменитостей.

Про це інформує TheБабель.

«Наймодніша річ цього літа — це не «джантіс» (очевидно, джинсові трусики), або капелюх-відро…Скоріше, це проста чорно-біла сукня в горошок з віскозним принтом від модного гіганта Zara, за ціною 39 фунтів і 99 пенсів, або 50 доларів», — пише видання.

Ця сукня стала такою популярною в Британії за останні три місяці, що нещодавно британська дизайнерка Файє Окенфулль (Faye Oakenfull) вирішила відкрити в Інстаграм окремий акаунт @ hot4thespot .

Він пропонує своїм майже 5000 прихильників можливість публікувати фото сукні у різних місцях країни — у метро, ​​на вулицях, у супермаркетах, у церкві. Але світлини почали надходити від користувачів з усього світу.

Дизайнер зізналася, що вперше побачила цю сукню на сцені на Великдень, коли в неї одночасно вбралися художня керівниця і візажистка.

«Я опублікувала сукню в моїй історії в Iнстаграм як «незручний момент моди»…Після цього багато людей почали надсилали мені свої власні спостереження», — розповіла жінка.

При цьому вона зауважила, що в її гардеробі ще немає такої сукні.

https://www.instagram.com/p/Bzu0voUg1FP/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BznFT8tg9iu/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BznNETPgJk2/?utm_source=ig_embed




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер