<

Судитимуть волинянина, який виготовляв, збував і зберігав вибухові речовини та боєприпаси

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:13 | 22.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
205
/ Коментарі відсутні

Перед судом постане 38-річний волинянин, який неодноразово збував патрони калібру 7,62,а також виготовив саморобний вибуховий пристрій, який зберігав удома.

За незаконні дії 38-річному волинянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту боєприпасів. Відповідно до висновку експертів, патрони придатні до стрільби.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання поліцейські виявили та вилучили саморобний вибуховий пристрій, який придатний до вибуху, а також боєприпаси та інші речові докази.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції спільно з Камінь-Каширською окружною прокуратурою Волинської області оголосили чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 263-1 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України.

Досудове слідство завершено. Обвинувальний акт із матеріалами справи скеровано до суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер