<

Судитимуть водія, який на Маневиччині запропонував патрульним хабар

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:40 | 4.09.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Зранку 10-го липня на Ківерцівщині затримали вантажний автомобіль, за кермом якого перебував мешканець Луцького району. Оскільки в нього були відсутні документи, необхідні для перевезення вантажів, запропонував хабар, за що й постане перед судом.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

При перевірці документів у водія виявили відсутність договору обов’язкового страхування відповідальності суб’єктів перевезення небезпечних вантажів.      

Відтак поліцейські ухвалили рішення про складання постанови про вчинення чоловіком адміністративного правопорушення.

Аби уникнути притягнення до адміністративної відповідальності, водій запропонував, а потім і надав поліцейським, поклавши на стіл у приміщенні посту, грошові купюри.

Водія обвинувачують у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 369 КК України) і невдовзі він постане перед судом.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом передбачено покарання у виді  штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок