<

Судитимуть трьох мешканців Ратнівського району за незаконну переправу осіб через кордон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:16 | 4.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Трьох мешканців Ратнівського району судитимуть за попередню змову, організацію та незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Про це інформує прокуратура Волині.

З квітня 2016-го року по травень 2017-го року чоловіки у “співпраці” з кількома громадянами Республіки Білорусь незаконно переправили в Білорусь громадянку України, а з Білорусі в Україну – громадянина Російської Федерації та громадянку Грузії.

За свої послуги вони брали від 300 до 800 доларів США, забезпечуючи супровід “клієнта” до державного кордону з одного боку, перехід кордону та зустріч з іншого боку кордону.

Незаконний перетин громадянином РФ кордону України припинили військовослужбовці Луцького прикордонного загону, переправленню через кордон громадянки Грузії завадили білоруські прикордонники.

Усіх трьох волинян обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 332 КК України, й невдовзі вони постануть перед судом.

Незаконне переправлення осіб через державний кордон України, організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинені повторно за попередньою змовою групою осіб,  з корисливих мотивів, караються позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок