<

Судитимуть посадовця Держпродспоживслужби Волині за вимагання та одержання хабаря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 6.05.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

На початку березня затримали посадовця Держпродспоживслужби Волинської області на вимаганні та одержанні 7,5 тисяч гривень неправомірної вигоди за сприяння у реєстрації складів для зберігання фасованих харчових продуктів без проведення належних заходів контролю, а також не вжиття заходів реагування на  порушення,  котрі були виявлені під час перевірок. 

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Слідчі завершили розслідування кримінального провадження відносно головного спеціаліста одного із відділів Луцького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в області за вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Раніше чоловіку оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу  України. Досудове слідство завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.   

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер