<

Судитимуть мешканця Луцького району, яий скоїв масштабну ДТП на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:48 | 3.12.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прокурори скеровали до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння ДТП 22-річним жителем села Гаразджа Луцького райну. У автопригоді загинуло двоє людей, ще троє, серед них двоє підлітків, отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 3 ст. 286 КК України).

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

У вересні поточного року мешканець Луцького району, керуючи автомобілем марки «MERCEDES-BENZ E320», рухаючись автодорогою сполученням «Устилуг-Луцьк-Рівне», перевищив швидкість у селі Струмівка й зіткнувся з попутнім автомобілем «MERCEDES-BENZ VITO 110 TDI».

У результаті ДТП постраждали шість пасажирів та водій автомобіля марки «MERCEDES-BENZ VITO 110 TDI». Серед пасажирів були 16-річний та 11-річний жителі Луцького району, які травмувались.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину постане перед судом.

За порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження, тяжкі тілесні ушкодження, а також загибель кількох осіб, санкцією ч. 3 ст. 286 КК України передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер