<

Судитимуть двох хлопців, які вбили волинського студента у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:09 | 9.08.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У столиці двоє зловмисників постануть перед судом за вбивство студента з Волині.

Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури міста Києва.

“За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 завершено розслідування стосовно двох зловмисників, причетних до смерті студента НАУ”, – йдеться в повідомленні.

Злочин стався на початку квітня цього року, в одному із нічних клубів на Шулявці. Між молодиками виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті один із зловмисників наніс потерпілому 10 ножових поранень. З місця вчинення злочину правопорушники втекли.

Смерть 21-річного студента настала від множинних колото-різаних поранень правої сідниці та стегна з ушкодженням магістральних судин.

За наслідками проведення розшукових дій нападника, який наносив ножові поранення, було встановлено та затримано. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі він перебуває під вартою.

У ході подальшого слідства була надана правова оцінка і діям його приятеля. 18-річному молодику оголошено підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

На сьогодні досудове слідство у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт відносно зловмисників буде направлено до Солом’янського районного суду м. Києва для розгляду по суті. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер