<

Судитимуть 6 членів банди, які організували нарколабораторію на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:39 | 4.02.2021 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

На Волині судитимуть шістьох членів організованої групи, які налагодили виробництво і збут амфетаміну.

Слідство встановило, що члени банди на початку 2020 року налагодили виробництво у нарколабораторії амфетаміну в особливо великих розмірах та збут його мешканцям області, – інформує Волинська обласна прокуратура.

Припинили їхню злочинну діяльність улітку 2020 року.

Під час проведення санкціонованих судом обшуків у приміщенні нарколабораторії, оселях та транспортних засобах членів групи виявили і вилучили 500 г готових до вживання психотропів, гроші, одержані від незаконного промислу, складові і обладнання для виготовлення й фасування амфетаміну, мобільні телефони, банківські картки, зброю та чорнові записи.

Подальшу долю чоловіків, яких обвинувачують в організації та утриманні місця для незаконного виготовлення психотропів, придбанні й зберіганні обладнання, призначеного для виготовлення психотропних речовин, незаконному виготовленні, зберіганні з метою збуту та збуті амфетаміну в особливо великих розмірах, незаконному придбанні й зберіганні прекурсорів та незаконному поводженні зі зброєю (ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 317, ч. 3 ст. 313, ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 1 ст. 263 КК України), вирішуватиме суд.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер