<

Судитимуть 30-річного мешканця Камінь-Каширського району, який незаконно рубав дерева на території Національного парку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:26 | 26.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
142
/ Коментарі відсутні

У Камінь-Каширському чоловік незаконно зрубав п’ять сосен на території Національного парку,  а коли його викрили – скинув дерева у лісосмузі та намагався втекти. 

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Прокурори Камінь Каширської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконну порубку 30-річним жителем села Невір Камінь-Каширського району дерев на території природно-заповідного фонду, перевезення незаконно зрубаних дерев, завідомо неправдиве повідомлення ним про вчинення кримінального правопорушення та завідомо неправдиві показання потерпілого (ч. 3 ст. 246, ч. 1 ст. 383, ч. 1 ст. 384 КК України).

За даними слідства, зранку 13 серпня 2021 року чоловік зрубав п’ять сосон на території Національного природного парку «Прип`ять-Стохід», розпиляв їх на колоди, завантажив на трактор та хотів перевезти. Проте його дії були викриті працівниками лісової охорони.

Волинянин у паніці розвантажив колоди на лісовій дорозі, а сам утік з місця події. Згодом він повідомив на лінію «102», що трактор у нього викрали.

Такі ж показання він надав як «потерпілий» у відділі поліції. Тепер за усі ці дії він відповість перед судом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер