<

Судитимуть 20-річного російського військового, який ґвалтував медсестру на Київщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 22.01.2023 / Новини / , , /
Перегляди
863
/ 1 коментар

У Київській області судитимуть російського військового. Він ґвалтував та знущався з мирних жителів.

Офіс генерального прокурора повідомив, що обвинувачений – 20-річний військовий 15-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади 2-ї гвардійської армії центрального військового округу зс рф родом із селища новохоперського воронезької області.

Слідством встановлено, що 8-го березня 2022 року 15-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади зс рф окупували населений пункт на Київщині.

“Російські військовослужбовці одразу почали залякувати мирне населення. Вже у перші дні окупації вони відібрали мобільні телефони у всіх мешканців села. 10 березня російські військовослужбовці увірвались на подвірʼя будинку місцевої медсестри.

Чоловіка, який проживав з нею, окупанти запідозрили у співпраці з ЗСУ. Обвинувачений поставив його на коліна. Окупанти почали бити чоловіка ногами і стріляти над головою. Жінка була свідком цього. Її утримували, не даючи втрутитися. Наступного дня той самий російський військовий прийшов до будинку постраждалої з її телефоном, звинувачуючи її також у співпраці із ЗСУ. Він відвів її до покинутого будинку з наміром начебто “розібратися”. За словами потерпілої, на підлозі будинку було багато використаних презервативів”, – йдеться у повідомленні.

Обвинувачений зґвалтував жінку, погрожуючи вбивством чоловіка. В цей час постійно тримав біля тіла жінки пістолет, погрожуючи ним.

Його судитимуть у Броварському міськрайонному суді Київської області.




один коментар
  1. просто нелюд, звірі навідь не такі, немає адекватних слів у мене.

    якщо це дійсно так, то посадити в камеру де йому проведуть бесіду наші любителі гострих відчуттів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок