<

Судили жителя Луцького району, який на очах у дитини вбив собаку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 8.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
227
/ 1 коментар

Житель Луцького району у присутності дітей вбив безпритульного собаку сіро-бежевого окрасу. На прохання неповнолітнього зупинитися чоловік відреагував нецензурною лайкою та продовжував знущатися з тварини.

Справу розглядав Ківерцівський районний суд Волинської області 1-го лютого, пише Конкурент.

Історія трапилася 28-го вересня 2022 року, близько 14:30, біля приміщення магазину «Продукти» на вулиці Центральній, 18А, у селі Сокиричі Луцького району.

Чоловік у присутності двох неповнолітніх наступив безпритульному собаці на шию однією ногою, а іншою завдав не менше п’яти ударів по тулубу тварини. На прохання неповнолітньої особи зупинитися він відреагував нецензурною лайкою та продовжував знущатися з тварини. Потім він накинув на шию собаки мотузку й, затягнувши її та завдавши таким чином тварині особливих мук, витягнув її з магазину та пішов в напрямку с. Озеро. Там, неподалік від свого дому, чоловік залишив собаку у кущах біля водойми, після чого вона загинула.

У суді чоловік повністю визнав свою вину і просив суворо не карати.

Відповідно до висновку судово-психіатричного експерта, на час скоєння злочину чоловік виявляв ознаки легкої розумової відсталості, обтяженої алкогольною залежністю.

Зважаючи на це, суд призначив обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі з випробуванням строком на 1 рік і 6 місяців, а також надання амбулаторної психіатричної допомоги.




один коментар
  1. Та цю потвору треба четвертувати живцем, завдаючи особливо тяжких мук!!!!!! Щоб здихало чотири доби як мінімум. Просило “суворо не карати”…..За таке вбивати треба на місці без судів!!!!
    Переконана, що після “покарання”, цю падаль швидко знайдуть і очистять землю від гниди!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок