<

Судили неповнолітнього студента у Луцьку, який займався сутенерством

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 11.12.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Неповнолітній студент Луцького ВПУ будівництва та архітектури, який займався сутенерством, гарантуючи нагляд та опіку проститутці, відбувся умовним покаранням на півтора року.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, – передають Волинські Новини.

Під час суду встановили, що неповнолітній обвинувачений, бажаючи мати стабільний дохід, запропонував жінці зайнятись проституцією при його посередництві, на що остання погодилась. Зокрема, він мав підшуковувати їй клієнтів для надання їм послуг сексуального характеру, при цьому неповнолітній сутенер гарантував здійснення нагляду та опіку.

Так, 18 квітня неповнолітній обвинувачений звів жінку із раніше незнайомим їй чоловіком для надання йому послуг сексуального характеру за гроші. Після цього він організував їм зустріч у готелі на проспекті Відродження, 15, де жінка надала сексуальні послуги клієнту за тисячу гривень. Потому вона перерахувала майже половину суми обвинуваченому.

Відзначимо, що між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Суд її затвердив та призначив покарання у виді чотирьох років та шести місяців позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на півтора року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер