<

Судова тяганина проти бійців 51-ї бригади триває

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 25.05.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Міський суд Володимира-Волинського продовжив розгляд справ бійців 51-ї ОМБр.

25-го травня з майже годинним запізненням із вини прокурора розпочалося засідання у справі Олександра Хваса, якому інкримінується самовільне залишення частини у листопаді 2014-го року.

DSC_5329

Прибув один з викликаних свідків обвинувачення майор Андрій Якімков, заступник начальника штабу 14-ї бригади, який підтвердив, що особисто з обвинуваченим не знайомий та не знає, чи залишав Олександр частину в зазначений час. Також розповів про те, що книги нарядів, в яких мав перебувати підозрюваний, велись не систематично і де вони знаходяться йому не відомо. Решта свідків, в тому ж числі і безпосередній командир солдата, з’явитись не змогли через зайнятість по службі, що було підтверджено відповідними документами.

DSC_5331

Також на засідання приїхали бойові товариші підсуднього. Вони розповіли про те, як несли службу з Олександром Хвасом в частині, ходили в наряди та на роботу. Якщо навіть і відлучались, то лише з дозволу командирів, які мінялися в той час чи не кожного місяця. Розповіли і про безлад, який панував тоді в частині, як не проводились вечірні перевірки, а солдати відмічались на звичайному аркуші паперу.

DSC_5334

Через неявку решти запрошених та не представлення витребуваних документів суддя Олександр Лященко  постановив зробити перерву до 14-го червня. З цієї ж причини справа Олександра Корецького навіть не розглядалась. Також суддя попередив представника прокуратури про недопустимість запізненнь.

DSC_5328




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер