<

“Суддя Волдінер має бути позбавлений усіх повноважень”, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:58 | 22.05.2015 / Новини / /
Перегляди
79
/ коментарів 5

На вимогу народного депутата України Ігоря Гузя суддю Волинського окружного адміністративного суду Фелікса Волдінера виключили зі списку суддів, яких обрали безстроково.

Під час розгляду проекту постанови №2451 «Про обрання суддів» «фронтівець» Ігор Гузь звернувся до колег у Верховній Раді з проханням не надавати судді Волдінеру такого привілею, – повідомляє прес-служба ВОО «Народний фронт».

«Віктор Янукович – горе-президент і вбивця, приїжджав до Луцька один раз за своє президентство, і цей суддя заборонив акцію протесту опозиційних сил проти Януковича у 2012 році. Більше того, цей суддя рішеннями суду робив усе можливе, аби скасувати рішення Народних рад під час Євромайдану. Я вважаю, що такий суддя не лише не може призначатися на безстроковий термін, а взагалі має бути позбавлений усіх повноважень», – заявив з трибуни Верховної Ради Ігор Гузь, заява якого знайшла підтримку серед парламентарів.

За проект постанови «Про обрання суддів» проголосували 236 нардепів. До слова, серед волинських служителів Феміди обрані на посаду суддів безстроково Корецька Вікторія (Ківерцівський районний суд), Бойчук Петро (Ковельський міськрайонний суд), Артиш Ярослав та Плахтій Інна (Луцький міськрайонний суд) та Ушаков Микола (Нововолинський міський суд).




коментарів: 5
  1. Не тільки Волдінер,чому про Ушакова М.забули?Бо Вам було невигідно чіпати його,хоча на Ушакова купа скарг,але Вам пане нардеп байдуже,ви допустили до влади тупу людину.

  2. Читайте фейсбук Гузя, він там питав про цих суддів і жодна людина не написала нічого про Ушакова, то до кого питання?

  3. Про,що Ви Володимир говорите,Гузь був в курсі щодо незаконних дій судді Ушакова,так,що не треба. І не в кожного є ще компютер,так що свою демогогію залиште для когось іншого.Гузь винен у тому,що Ушакова тупість надалі при владі і сміється з усіх кому він зіпсував життя. Вам це не потрібно. Бо Ви покриваєте усіх корупціонерів -Солопа Петра і його сімейний підряд,Ушакова та і багато інших. Якщо ви за правду то посприяйте щоб Ушакова відсторонили від роботи до вияснення скарг по суті,слабо?

  4. Я знайшла на сторінці нардепа 11:41маємо обирати суддів безтроково.Чому раніше 20.05.15р. це не ьуло написано,а саме у день обрання,бо це все іде у Вас поплану ви
    вже знали,що Вол…мають виключити,а Ушакова пропустити так,що не потрібно посилати когось читати фейсбук.
    Прохання,вілстороніть Ушакова від посади подайте відповідне клопотання у ВККС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер