<

Суд зняв арешт з 312 мільйонів гривень сина Януковича, які лежали у банку Порошенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 5.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Суд зняв арешт з 312 млн. грн сина Януковича, які лежали у банку Порошенка. Кошти на банківському рахунку були недоступні трохи більше місяця. 

Відповідну ухвалу 2 березня виніс суддя Віталій Писанець, задовольнивши клопотання адвоката Салазського, – інформує “Главком”.

За інформацією Державної служби фінансового моніторингу України, 10 січня 2017 року службові особи «Всеукраїнського банку розвитку» перерахували 312,5 млн. грн на банківські рахунки трьох осіб в «Міжнародному Інвестиційному Банку».

В ухвалі Печерського райсуду від 25 січня сказано, що вказані гроші є предметом кримінального правопорушення, а їхнім фактичним власником є син екс-президента і власник ВБР Олександр Янукович.

Арешт коштів було здійснено в рамках кримінального провадження, порушеного за фактами незаконного кредитування регіональних залізниць «Всеукраїнським банком розвитку» Олександра Януковича у 2013-2014 роках.

Пізніше прес-служба «Міжнародного Інвестиційного Банку» пояснила, що банк виконав вимоги закону і нормативно-правових актів НБУ та повідомив Державну службу фінансового моніторингу України про фінансові операції клієнтів, що містять ознаки, передбачені Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Як відомо, «Міжнародний Інвестиційний Банк» належить діючому президенту Петру Порошенку.




коментарів: 2
  1. УКРАЇНЦІ це тільки початок….повернення украдених у нас коштів…головне хто дає добро….на це….ГАНЬБА!!!

  2. кляті европейці януку теж все повернули.. що діеться… так і революцію переворотом визнають… з далеко йдущими наслідками…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер