<

Суд заарештував нерухомість міністра енергетики Насалика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 16.08.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Печерський районний суд Києва заарештував квартиру і житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу Карпати Петра Димінського.

Про це йдеться в матеріалах суду, передають Українські новини.

Як зазначається, Димінський подав до суду позов про стягнення заборгованості з Насалика за договором позики (сума заборгованості в рішенні суду не вказана).

Згідно з повідомленнями ЗМІ, в 2014 році Насалик позичив $3,3 млн.

Одночасно з цим Димінський подав заяву про забезпечення позову, в якому просив заарештувати нерухомість Насалика, а саме: квартиру площею 287,7 кв. м у Києві, житловий будинок площею 561,4 кв. м і земельну ділянку (1 510 кв. м) у Козині (Київська область).

Суд частково задовольнив клопотання Димінського і наклав арешт на квартиру і житловий будинок. Термін дії рішення суду – до 26 липня 2020 року.




один коментар
  1. Квартира площею 287,7 кв. м у Києві, житловий будинок площею 561,4 кв. м і земельна ділянка (1 510 кв. м) у Козині (Київська область),- тільки дещо з нерухомості чинуши! Почитайте послужний список даного міністра,та задумайтесь де платять таку зарплату,щоб усе це купити!!!Можливо вугілля з Африки та США??ГАНЬБА!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер