<

Суд виніс вирок водію, який на «зебрі» у Луцьку збив чоловіка і двох дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:01 | 21.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
271
/ Коментарі відсутні

Суддя Луцького міськрайонного суду 20-го вересня виніс вирок винуватцю аварії, у якій загинув 9-річний хлопчик. Чоловіку призначили покарання у вигляді позбавлення волі на 6 років з позбавленням права керувати авто на 3 роки.

Під час судового засідання обвинувачений повністю визнав свою вину. Про це передає кореспондент Суспільного із зали суду. Знімати обличчя обвинуваченого суд заборонив.

Під час дебатів травмований в аварії, батько загиблого хлопчика, Олександр Позняковський, і його адвокати просили суд призначити обвинуваченому максимальну міру покарання.

“Він не розкаявся і хочемо максимальний термін 8 років позбавлення волі, а також повністю задовольнити позов цивільний і взяти під арешт в залі суду”, – сказав чоловік у своєму зверненні до суду.

Адвокат обвинуваченого водія Назарій Щербяк просив суд врахувати щире каяття його підзахисного, те, що він – батько трьох малолітніх дітей і звільнити його від виконання покарання з випробуванням на певний термін.

Судові дебати тривали годину. Також суд повністю задовольнив цивільні позови на користь травмованого в аварії Олександра Позняковського – мільйон гривень і стільки ж на користь його дружини.

Зі слів судді Ігоря Ясельського, вирок може бути оскаржений в апеляційному суді упродовж 30 днів з дня його проголошення. Чи подаватиме на апеляцію осуджений поки не відомо.

Нагадаємо, в Луцьку на «зебрі» збили чоловіка і двох дітей: легковик «знесло» на зупинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця