<

Суд відпустив з під варти водія BMW, який у Луцьку п’яним збив жінку та втік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 9.12.2019 / Новини / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко відпустив під домашній арешт водія автомобіля BMW, який у ніч на 7-ме грудня, в стані алкогольного сп’яніння, насмерть збив жінку та втік з місця пригоди.

Поліція клопотала про взяття під варту, проте суд відпустив водія. Про це у коментарі Волинським Новинам повідомив речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.

Близько опівночі у ніч з 6 на 7 грудня по вулиці Карпенка-Карого у Луцьку автомобіль BMW 528 насмерть збив перехожу й втік з місця ДТП. Жінка від отриманих травм померла на місці, від удару її відкинуло на десятки метрів.

Свідком інциденту став екіпаж патрульних, який почав переслідувати авто порушників, до погоні доєднався ще один екіпаж. Затримати автомобіль вдалося аж у селі Піддубці.

33-річному лучанину, який був за кермом, прокуратура повідомила про підозру, а 8 грудня під час судового засідання в Луцькому міськрайонному суді обрали міру запобіжного заходу для водія.

Враховуючи важкість злочину, поліція наполягала на взятті під варту водія, проте суд зважив на аргументи захисту та відпустив водія під домашній арешт.

Після того, як слідство встановить всі обставини ДТП і роль кожного з її учасників, справу передадуть до суду, який і визначить міру покарання.

До слова, поліція і досі встановлює особу загиблої в ДТП перехожої та просить опізнати жінку. Телефони: +380504845324, 102.

Фото загиблої жінки тут: https://fex.net/s/yndetfn. Увага, фото 18+!




один коментар
  1. якби це збили маму судди-то тоди вин без слидства сив на пожизнене. а так ДИРЯВИЙ суддя-и ДИРЯВа вся судова система.
    -нема проблем-видпустив пид домашний арест-видповидаеш за него. Якщо вин станена ЛИЖИ и не зявиться в суд-тоди пожизнене для дирявого судди!!! От так мае працювати суд и судди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер