<

Суд продовжив скандальному Павлу Лебедю домашній арешт

16:33 | 29.05.2023 / Новини / , , /
Перегляди
273
/ коментарі 3

Митрополиту Української православної церкви московського патріархату, колишньому наміснику Києво-Печерської лаври Павлу Лебідю продовжили запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про повідомляє Суспільне.

Суд задовольнив клопотання прокурора продовжити цілодобовий домашній арешт до 1-го липня із зобов’язанням носити браслет. Питання щодо продовження запобіжного заходу розглядали судді Соломʼянського районного суду міста Києва.

Інший адвокат, Микита Чекман, просив у суду призначити запобіжний захід у вигляді особистого зобов‘язання, а також зняти з підозрюваного електронний браслет з огляду на нібито стан здоров’я митрополита.

Нагадаємо, 1-го квітня митрополиту Павлу вручили підозру, тоді ж Шевченківський суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Під час засідання 29 травня він заперечував зв’язки з московським патріархатом, а також висловлював обурення через прізвисько “Паша Мерседес”, яке закріпилося за ним через використання дорогих автівок.

Апеляційний суд Києва 21 квітня залишив митрополита УПЦ МП Павла Лебідя під цілодобовим домашнім арештом, зазначивши, що він має носити електронний браслет до 30 травня.




коментарів: 3
  1. Депортувати кацапського попа буде самим правильним рішенням ,але в нас все потихеньку затягнуть і пашу ще й мучеником зроблять .

  2. Невже паша мерседес за усе своє богомольне житіє не назбирав на хабар та квиток на якісь там Мальдіви

    • Чому ж не назбирав ,але воно ще хоче з себе мученика зробити ,московські куратори дармо хліб не їдять ,прораховують все досконало .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа