<

Суд Гааги не розсекретив імена 12 свідків справи МН17

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:34 | 24.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Окружний суд Гааги залишив засекреченими імена 12 свідків у справі збиття «Боїнга 777» рейсу МН17.

Про це йдеться у сюжеті ТСН, – передає УНІАН.

Оскаржити статус та оприлюднити їхні прізвища намагався захист одного з підозрюваних у збитті Боїнга – підполковника ГРУ Олега Пулатова. Утім з огляду на значну загрозу життю та здоров’ю, окружний суд Гааги залишив імена 12 свідків засекреченими.

Літак авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 року над окупованою Росією територією Донецької області. Загинули всі 298 осіб, які перебували на борту. Більшість загиблих (196 осіб) – громадяни Нідерландів.

Спільна слідча група встановила, що літак збила ракета, випущена з російського комплексу “Бук”. Першими чотирма підозрюваними в трагедії рейсу МН17 є російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), російський генерал Сергій Дубинський, російський терорист Олег Пулатов і український терорист Леонід Харченко.

9 березня у судовому комплексі “Схіпхол” (передмістя Амстердама) Окружний суд Гааги розпочав судові засідання стосовно перших чотирьох підозрюваних у справі щодо збиття літака.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер