<

Субвенції на медицину та освіту Володимир-Волинський ще не отримав

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 19.01.2015 / Володимир, Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Мер Володимира-Волинського Петро Саганюк підняв на відеоселекторній нараді із головою ОДА Володимиром Гнчиком питання надходження субвенційних коштів у міський бюджет.

Зокрема, Петро Данилович зазначив, що завтра завершуються канікули у школах міста. А авансу освітяни ще й досі не отримали. Міський голова каже, що не знає що говорити вчителям та медикам, які і так налякані затримками виплат заробітної плати.

Також пан Саганюк повідомив губернатора, що за 20 днів нового року держказначейство ще не не перерахувало місту жодної гривні. З такими темпами, каже мер, під загрозою стає робота ряду державних підприємств Володимира.

Як зазначили представники управління фінансів ОДА, держказначейство на початку поточного року займається підбиттям підсумків року, що минув. А затвердження субвенцій на освіту та медицину ще знаходяться на розгляді в Міністерстві фінансів.

Володимир Гунчик доручив профільному відділу розібратися із даним питанням та при потребі пообіцяв у телефонному режимі із Мінфіном вирішити проблему виплати субвенцій для міста Володимира-Волинського та районів області в цілому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок