<

Студентку з Ковеля звільнили від покарання за вбивство своєї новонародженої дитини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 13.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
10
/ коментарі 2

Личаківський районний суд Львова визнав винною 20-річну студентку Української академії друкарства Ярославу Н. з міста Ковеля у вбивстві своєї новонародженої дитини. Суд призначив їй рік тюремного ув’язнення, однак звільнив від відбування покарання.

Про це пише zaxid.net.

Дівчина нікому не повідомляла про свою вагітність та не була на обліку в поліклініці. Наприкінці лютого 2020 року в орендованій квартирі 20-річна дівчина самостійно народила дитину. Після пологів дівчинка була живою, але Ярослава Н. перерізала пуповину, поклала дитину у пакет та зав’язала його. Відтак дитина задихнулась та померла.

Щоб приховати вбивство, Ярослава Н. поклала пакет із мертвим немовлям у шафу квартири, у якій жила. Наступного дня сусідки дівчини викликали їй «швидку допомогу», а медики вже повідомили про цей випадок поліцію.

У судовому засіданні Ярослава Н. визнала свою провину та сказала, що думала, що дитина уже народилась мертвою.

Дослідивши усі докази у цій справі, суддя Назар Стрепко​ визнав дівчину винною у вбивстві своєї новонародженої дитини, призначивши їй рік тюремного ув’язнення. Однак її звільнили від відбування покарання, встановивши рік іспитового терміну. Протягом цього часу дівчина має періодично з’являтись до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну свого місця праці чи житла, не виїздити без дозволу за кордон.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок