<

Стронгмен Олексій Новіков вдруге став найсильнішою людиною світу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:18 | 16.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
262
/ коментарі 2

Українець Олексій Новіков 13 березня підтвердив свій статус найсильнішої людини планети. Сталось це на міжнародних змаганнях із силової атлетики World’s Ultimate Strongman – Strength Island.

Про це інформує World’s Ultimate Strongman, – передає 24 канал.

Новіков знову найкращий

Український стронгмен взяв участь у п’яти випробовуваннях. У двох із них Олексій Новіков святкував перемогу, а у інших трьох був серед лідерів.

Українець набрав 68 очок та на десять пунктів випередив найближчого конкурента, яким став канадець Жан-Франсуа Карон. Цікаво, що стронгмену з України вдруге вдалось залишити за спиною представника Канади. У підсумку Новіков здобув перемогу та підтвердив звання найсильнішої людини світу.

Олексій вперше здобув це звання у листопаді 2020 року. Тоді українець переміг у Флориді та став наймолодшим атлетом у світі, який здобув таке звання. 2004 року в змаганні World’s Strongest Man перемогу святкував українець Василь Вірастюк.

“Коли світанок настає після темряви, Worlds Ultimate Strongman підіймається, немов Фенікс, із попелу… Вітаємо чемпіонів 2021 року!” – йдеться у дописі.




коментарів: 2
    • Ото будете знати, які в Сумах люди живуть, а то за одні маршрутки говорять))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер