<

[Стрім] Акція протесту проти закриття Центру ДАІ у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 13.11.2015 / Новини /
Перегляди
6
/ коментарів 5

У п’ятницю, 13-го листопада у місті Нововолинську проходить акція протесту, яка пов’язана із проведенням реорганізації Міністерства внутрішніх справ, а саме: припинення роботи Центру ДАІ 0703, який знаходиться в нашому місті і обслуговує м. Нововолинськ, м. Володимир-Волинський, Володимир-Волинський та Іваничівський райони та розпорядження про припинення несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього руху.

upd/ 12:40 – Мітинг підійшов до завершення

HX62Cpna508

upd/ 12:30 – Кількість протестувальників збільшується

jozhQkgisy0

upd/ 12:24 – До людей вийшов перший заступник міського голови Андрій Сторонський.

KPuQAUed6Yc

upd/ 12:22 – Протестувальників стає дедалі більше. Акція проходить спокійно

_TAZmOfshQo

upd/ 12:15 – Працівники комунальної сфери скаржаться на автомобілі, які заважають прибиранню вулиці

-vlrKXgtrFg

upd/ 12:10 – До учасників акції долучаються небайдужі

OGUhyMgT-f0

upd/ 12:04 – На місце під’їжджають працівники автошкіл та МРЕО

3qGhrqQPvCg
1szi4ZApgUc

upd/12:03 – на місце приїхали журналісти АТМ та телеканалу ZIK.




коментарів: 5
  1. Негайно розігнати кодло хабарників! Ти бач, як тримаються за крісла навіть декілька колег-хабарників прибуло з автошкіл. Розігнати розсадник хабарів!!!!

  2. Я не розумію вище написаних коментарів. Нам не потрібне в Нововолинську МРЕВ?? То будете їздити в Горохів! А потім казати як все погано.

  3. Що тут не зрозуміло в попередніх коментарях. Ви в МРЕО як по хліб ходите? Щодня!?? Реально все виглядає так: раз в житті здав на права, раз, можливо два доздав на категорію. Ну разів 5 зареєстрував машину, особисто я до 40 років їжджу на 3-ій по рахунку машині! Важко поїхати в Луцьк чи Горохів? Ви ж на машині в кінці кінців! А хабарники вже задрали. Жодного разу, включаючи отримання посвідчення водія у 1999 році не обійшлось без цього. Донька прийшла з МНВК, каже: “Викладач ПДР сказав, що наступні перездачі тем будуть по 50 грн!” Ніби жартує ніби й ні. Починає готовити до того, що прийдеться “дати”!!!!

  4. Якщо на те пішло то невже ви думаєте, що в інших містах вам дадуть все безкоштовно? Та й своїх людей там вистачає на обслуговуванні. Що піти в своєму місті в організацію, що поїхати в Луцьк “майже одне те саме”. Я в шоці з вашого мислення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа